Nike SB x FPAR Blazer Low QS, Khaki/Rattan

1 099,-

På nettlager og klar til å sendes!
Khaki/Rattan
Varekode: 195244797202
Brand: Nike SB
  • Gratis frakt over 500,-
  • Bytt enkelt i alle våre butikker
  • Lynrask levering (1-3 virkedager)
Produktinformasjon "x FPAR Blazer Low QS, Khaki/Rattan"

NikeSB X FPAR Zoom Blazer Low QS


Det japanske streetwear-merket FPAR er tilbake med deres nyeste kontroversielle samarbeid med Nike. FPAR står for «Forty Percent Against Rights», og mener at når et verk har blitt endret med mer enn 40 %, eksisterer ikke lenger rettighetene til det verket. FPAR har valgt å legge til deres egne endringer til den klassiske SB Blazer Low, i tråd med deres egen kjærlighet for skating og troen på at geriljastrategier mot media kan endre verden.
Heldekkende Cool Grey og Wolf Grey brukes også på den glatte overdelen i semsket skinn, Swoosh-logoer og FPAR-merker i tumlet skinn, i tillegg til eksotiske mønstre. Alt i alt har FPAR produsert en spesiell Blazer Low med uventede detaljer, men som likevel har en subtil fremtoning takket være de dempede fargene.

Størrelse: 45,5
Farge: Khaki/Rattan

Frakt

Vi er kjent for vår lynraske levering! Normalt vil du motta varen i løpet av 1 - 3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen din (vi tar forbehold om noe lengre leveringstid ved salgsperioder og høytider).

Vi tilbyr følgende leveringsmetoder:

Servicepakke (gratis frakt på ordre over 500,- eller kr 69,-):

Du mottar en hentemelding på sms fra Posten, og henter pakken på ditt nærmeste postkontor/post i butikk.

På døren (kr 99,-):

Posten leverer pakken på døren, kl 08-17 eller kr 17-21, avhengig av postnummer.

Les mer om frakt her.

Retur

Ved kjøp av varer på session.no kan du alltid sende de i retur til Session Webshop innen 30 dager fra du mottok varene, jmf. angrerettloven. Angreretten gir deg retten til å få pengene tilbake. Dersom du har bestilt feil størrelse eller lignende er det fullt mulig å bytte varen i en av våre butikker.

Les mer om retur her.

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.