0

Bytte / retur

Dersom du har bestilt feil størrelse eller lignende er det fullt mulig å bytte varen i en av våre butikker.

Ta med ordrebekreftelsen/plukklista som kvittering til din lokale Session butikk. Dette gjelder bytte av varen(e) og man kan dessverre ikke få pengene tilbake i butikk. Da må du sende varene tilbake til session.no ved bruk av angreretten.

Hvordan returnerer eller bytter jeg en vare?

Ved kjøp av varer på session.no kan du alltid sende de i retur innen 30 dager fra du mottok varene, jmf. angrerettloven. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake, men du må selv dekke fraktkostnadne for returen. Varen må ligge i orginalemballasjen, med merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. Undertøy og kroppsnære plagg byttes ikke dersom orginalembalasjen er brutt. Varer som er kjøpt på salg er det ikke mulig å bytte.

Er det noe feil på varen dekker vi selvsagt kostandene ved returen. Ta kontakt på ordre@session.no så sender vi deg en returseddel og en eventuell ny vare.

Bytte i butikk:

Dersom du har bestilt feil størrelse eller lignende er det fullt mulig å bytte varen i en av våre butikker. Ta med ordrebekreftelsen/plukklista som kvittering til din lokale Session butikk. Dette gjelder bytte av varen(e) og man kan dessverre ikke få pengene tilbake i butikk. Da må du sende varene tilbake til session.no ved bruk av angreretten.

Bytte med en ny vare/annen størrelse på Session Webshop:

Legg ved en kopi av ordrebekreftelsen/plukklista og skriv ned varenummer (SKU) + størrelsen du ønsker.
– Varene sendes tilbake i original emballasje, men pass på å ikke teip/klistre eller skriv noe direkte på.

Bruk Posten´s Norgespakke når du sender varer i retur. (Kjøp den på nettsiden til posten så sparer du penger)
Dette gir deg mulighet til å spore pakken i etterkant. Varer som blir sendt tilbake med andre metoder sendes på eget ansvar.

Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet.

Returadresse:

Session Webshop AS
Kirkegata 17
4006 Stavanger
Org. nr.: 986 197 524

E-post: ordre@session.no
Telefon: +47 47 20 20 60 (Gjelder kun henvendelser direkte til Session Webshop)